Москвич планира да произвежда автомобил, чийто двигател работи на природен газ. Денис

...
Москвич планира да произвежда автомобил, чийто двигател работи на природен газ. Денис
Коментари Харесай

Москвич обяви, че разработва автомобил на газ

" Москвич " възнамерява да създава автомобил, чийто мотор работи на природен газ. Денис Сафонов, заместник-генерален шеф по продажбите на Gazprom Gas Motor Fuel, Москвич може да показа модел, който работи на метан.

Заслужава да се означи, че в самия Москвич такава кола не е споменавана преди. Сафонов също твърди, че новата кола ще бъде показана " в близко бъдеще ".

Според него инсталирането на LPG съоръжение " би трябвало да бъде налично за съветските консуматори като спомагателна алтернатива ".

Представител на " Газпром " сподели, че " цялото главно съоръжение за инсталацията към този момент е налице, нищо не би трябвало да се купува ".

„ И надлежно ние като Gazprom Gas Engine Fuel сме подготвени да помогнем и подкрепим в този миг “, добави той.

Той не посочи за какъв модел " Москвич " става дума.

Към днешна дата " Москвич " създава два модела, кросоувърите " Москвич 3 " и " Москвич 3e " - първият е оборудван с 1,5-литров бензинов мотор, а вторият - с електрическа система.

Логично е да се допусна, че LPG оборудването може да се предлага като алтернатива за Москвич 3 или различен модел.

През идващите месеци Москвич 6 лифтбек (известен още като китайския JAC A5 Plus) ще се качи на конвейера на московския цех.

Следва Москвич 5, основан на Sehol X6, последван от Москвич 2, чиято основа евентуално ще бъде JAC S3 Pro, и Москвич 8 (JAC S7). За нито един от тях към момента не е заявено съоръжение за пропан-бутан.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР